Indisk nattamiddag

Livet här är härligt, 
Sommaren har precis börjat och folket runt om mig där jag nu bor är väldigt aktiva, vilket är bra för mig, för att hålla promenaderna igång. Jag har nu vandrat upp för vackra mount maganui 6 av 8 dagar här nu i nya Zeeland . 
Det är ett helvete upp men helt magisk utsikt. På vägen ner möter jag trevliga människor, vilda kaniner som skuttar, nyfikna får som just fått lamm, doftande blommor och svettande vältränade män. 
Nere från berget händer allt möjligt, jag promenerar förbi vatten aerobics, coola bilar, nya caféer, skärmflygare, surfare och joggningstruppper.
 
 
Jag har bakat en del, vi äter god mat, Lauren och Daimond älskar de svenska köttbullarna så det lagade jag häromdagen. Ikväll har vi käkat fisk 
 
 
Vi cruisade ner till hamnen och hämtade färsk fisk, det är ofta folk kommer förbi med dagens fångst 
 
Härifrån ser ni the mount i bakgrunden ♡
Även från denna hamnen var jag, Annie och Dylan ute på dagsutflykt och fiskade med en stor fishing  charter, de va jättekul.
 
Jag och Daimond cruisade runt i hans fina lilla röda bil,
Tydligen en Ford mk1 escort,  
Som han köpte när han var 14 år, han jobbade extra  på en fish and  chips shop och tjänade 21 kr/h 
ALLA män vände sig om när vi kom åkandes,  jag låtsades att de var mig de vände sig om för
 
 
Igår kväll var jag ute hela natten , några vänner kom över från matamata, vi hittade en restaurang som serverade mat vid 23.30 Så där fastna vi och drack några flaskor vin. Den ena tjejen som ser asiatisk ut fast är indisk jobbar på cruiseship som har legat här i hamnen några dagar. När hon kommer tillbaka i december skall jag och Dennis få gå på och kolla läget där, det blir spännande, det är ju det jag vill göra. 
 
 
Dennis är världens bästa kille, han påminner mig om en indisk Adam ekblad,  min kompis Jennifers tvillingbror. 
Ata är en raffig mormor, från samoa island, hon är väldigt generös och säger aldrig nej till en drink, hon har världens sötaste barnbarn, jag visar er dom en annan dag :) 
 
 
 
Imon skall jag arbeta tillsammans med dom på restaurangen , det ska bli jättekul 
På söndag åker jag till Taupo med några vänner och överraskar mina gamla kollegor ♡ 
Fortsättning följer :D 
Nu ska jag se om Petronella vill ha videosamtal och kolla bonde söker fru som är våran grej.